[Libwebsockets] libwebsocket and IE10 On windows 7

"Andy Green (林安廸)" andy at warmcat.com
Tue Dec 10 14:27:06 CET 2013


On 10/12/13 13:31, the mail apparently from John Harrison included:
> Andy,
>
> I found this reference https://github.com/einaros/ws/issues/131.  The Node developers were having the same problem with IE10 as I am.  I implemented their suggestion and it works around an apparent bug in IE10.
>
> My script follows (the only modification is the return value).

> 	return pcol + u[0] + "/xxx";

Thanks...

http://git.libwebsockets.org/cgi-bin/cgit/libwebsockets/commit/?id=8d5793bc165ccd6e30da18fa5ad17f36466d0b07

-Andy


> }
>
>
> -----Original Message-----
> From: Andy Green [mailto:extracats at googlemail.com] On Behalf Of "Andy Green (???)"
> Sent: Sunday, December 08, 2013 11:57 PM
> To: John Harrison; libwebsockets at ml.libwebsockets.org
> Subject: Re: [Libwebsockets] libwebsocket and IE10 On windows 7
>
> On 09/12/13 13:27, the mail apparently from John Harrison included:
>> Is there some configuration parameter with Internet Explorer 10 to
>> enable Websockets?  MSDN claims that IE10 supports the protocol and
>> the test site http://jimbergman.net/websocket-web-browser-test/ says
>> that it is supported, but I cannot get it to work.  I have attached a
>> screen dump of an IE10 window of the test-server.  I see test.html and
>> leaf.jpg, so HTML must be working but neither the counter nor the draw
>> canvas works.  I have attached the server output  that is generated
>> when an IE10 browser connects.
>
> Sorry I have little idea.
>
> It looks like it runs the Javascript on the page to open the websocket connections but gets the closed callback (and shows the red background on the connection status).
>
> Are you showing all the logging?
>
> There should be logs for the image and icon I would have thought...
>
> You should check the browser Javascript console see if it has any clue.
>
> -Andy
>
>> Thanks,
>>
>> John
>>
>>   >>libwebsockets-test-server --resource_path
>> /home/john/Software/WebSocket/WebSockets/res
>>
>> Setting resource path to "/home/john/Software/WebSocket/WebSockets/res"
>>
>> lwsts[3381]: libwebsockets test server - (C) Copyright 2010-2013 Andy
>> Green <andy at warmcat.com> - licensed under LGPL2.1
>>
>> lwsts[3381]: Initial logging level 7
>>
>> lwsts[3381]: Library version: 1.3 944a78d
>>
>> lwsts[3381]:  Started with daemon pid 0
>>
>> lwsts[3381]:  static allocation: 4436 + (12 x 1024 fds) = 16724 bytes
>>
>> lwsts[3381]:  canonical_hostname = vm-hagtec
>>
>> lwsts[3381]:  Compiled without SSL support
>>
>> lwsts[3381]:  per-conn mem: 112 + 1554 headers + protocol rx buf
>>
>> lwsts[3381]:  Listening on port 7681
>>
>>       GET URI = /
>>
>>       Host = 192.168.1.10:7681
>>
>>       Connection = Keep-Alive
>>
>>       Accept: = text/html, application/xhtml+xml, */*
>>
>>       Accept-Encoding: = gzip, deflate
>>
>>       Accept-Language: = en-US
>>
>>       Cookie: = test=LWS_1386564132_708886_COOKIE
>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Libwebsockets mailing list
>> Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
>> http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
>>
>
>




More information about the Libwebsockets mailing list