[Libwebsockets] [libwebsockets] #18: Crash on SSL_connect

Trac trac at libwebsockets.org
Tue Feb 19 12:13:03 CET 2013


#18: Crash on SSL_connect
-------------------------------------+--------------------
  Reporter:  Joakim                  |      Owner:  agreen
      Type:  defect                  |     Status:  new
  Priority:  major                   |  Milestone:
 Component:  libwebsocket test apps  |    Version:
Resolution:                          |   Keywords:
-------------------------------------+--------------------

Comment (by agreen):

 The spam of POLL-related stuff is OK.

 The SSL_connect() action is statefully handled via the service loop, if it
 indicates it's not ready then it asks for callback-on-writable and tries
 again until it connects or times out.  It looks like it's spinning but
 it's spinning through the service loop so everyone gets a go.

 I think the only way to see what's happening is find out what we are
 giving SSL_connect() that is NULL.  If you add some dumping code at
 client.c:143 to make sure wsi and wsi->ssl is OK at least, and maybe
 rebuild your SSL lib with debug enabled, or install a debug package if
 that idea exists in OSX, then you can see where it dies in SSL_connect and
 get a clue.

 It'll also be good to dump the wsi %p and make sure it's not the dead one,
 if you are required to kill a connection first to get the problem.

-- 
Ticket URL: <http://libwebsockets.org/trac/ticket/18#comment:1>
libwebsockets <http://libwebsockets.org>
libwebsockets C library



More information about the Libwebsockets mailing list