[Libwebsockets] a bug?

klervi - Alex Rhatushnyak a.rhatushnyak at klervi.com
Mon Mar 25 15:47:04 CET 2013


Hi Andy!
Without '-u', just
./libwebsockets-test-server
and
./libwebsockets-test-client localhost
I observe the following after less than 5 minutes:
on the server side:
> [1364221837:7220] PARSER: written 55 bytes to client
> [1364221837:7225] PARSER: written 55 bytes to client
> [1364221837:7229] PARSER: written 55 bytes to client
...
on the client side:
"rx 8190  rx 8190  rx 8190 ..."
Until you stop one of them.
Looks like server only sends and client only receives messages.

With '-u', that is
./libwebsockets-test-client localhost -u
the same "rx 8190  rx ..." pattern after less than 5 minutes on the client
side,
and similarly on the server side:
[1364222548:0620] PARSER: written 8194 bytes to client
[1364222548:0624] PARSER: written 8194 bytes to client
[1364222548:0628] PARSER: written 8194 bytes to client
...

OS X 10.8.2.
Please find the updated test-server.c and test-client.c attached.
Regards,
Alex
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20130325/07a381c9/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: test-client.c
Type: text/x-csrc
Size: 9074 bytes
Desc: not available
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20130325/07a381c9/attachment.bin>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: test-server.c
Type: text/x-csrc
Size: 20564 bytes
Desc: not available
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20130325/07a381c9/attachment-0001.bin>


More information about the Libwebsockets mailing list