[Libwebsockets] Unable to establish test-client and test-server connection.

Dinesh Guleria din.gulu.er at gmail.com
Tue Oct 15 08:30:31 CEST 2013


Were you able to resolve compilation error ? If yes then what was missing
from your end ?

//Dinesh


On Tue, Oct 15, 2013 at 9:39 AM, Hemant Kumar <andy.green at linaro.org> wrote:

>  I am trying out test-client and test-server program. I was able to start
> test-server well and following appears when I run the server and access
> 127.0.0.1:7681
> bash-4.1$ ./webserver
> lwsts[4279]: libwebsockets test server - (C) Copyright 2010-2013 Andy
> Green <andy at warmcat.com> - licensed under LGPL2.1
> lwsts[4279]: Initial logging level 7
> lwsts[4279]: Initial logging level 7
> lwsts[4279]: Library version: 1.3 5dc62ea
> lwsts[4279]:  Started with daemon pid 0
> lwsts[4279]:  static allocation: 4472 + (16 x 1024 fds) = 20856 bytes
> lwsts[4279]:  canonical_hostname = hkumar-linux
> lwsts[4279]:  Compiled without SSL support
> lwsts[4279]:  per-conn mem: 160 + 1360 headers + protocol rx buf
> lwsts[4279]:  Listening on port 7681
>     GET URI = /
>     Host = 127.0.0.1:7681
>     Connection = keep-alive, Upgrade
>     Protocol = dumb-increment-protocol
>     Upgrade = websocket
>     Origin = http://127.0.0.1:7681
>     Key = UMmyHgvmaU3hAIB2QgSKiQ==
>     Version = 13
>
>
> ****
>
> The test-client thought exits with following error is unable to connect.I
> can ping the server machine from client platform though.****
>
>
> /# ./testclient 10.5.165.61 --port=7681
> libwebsockets test client
> (C) Copyright 2010-2013 Andy Green <andy at warmcat.com> licensed under
> LGPL2.1
> [1381854505:5044] NOTICE: Initial logging level 7
> [1381854505:5045] NOTICE: Initial logging level 7
> [1381854505:5046] NOTICE: Library version: 1.3 5dc62ea
> [1381854505:5050] NOTICE:  Started with daemon pid 0
> [1381854505:5051] NOTICE:  static allocation: 4436 + (12 x 1024 fds) =
> 16724 bytes
> [1381854505:5052] NOTICE:  canonical_hostname = Aruba-controller
> Waiting for connect...
> LWS_CALLBACK_CLIENT_CONNECTION_ERROR
> Exiting
> LWS_CALLBACK_CLIENT_CONNECTION_ERROR
> #
>
> ****
>
> Am I missing something? Please suggest.****
>
> Sorry for being a newbie here.****
>
> ** **
>
> ** **
>
> Thanks****
>
> Hemant****
>
> _______________________________________________
> Libwebsockets mailing list
> Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
> http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20131015/d112dacb/attachment-0001.html>


More information about the Libwebsockets mailing list