[Libwebsockets] Unable to establish test-client and test-server connection.

Andy Green andy at warmcat.com
Tue Oct 15 08:41:59 CEST 2013


Hemant Kumar <hkumar at arubanetworks.com> wrote:
>I am trying out test-client and test-server program. I was able to
>start test-server well and following appears when I run the server and
>access 127.0.0.1:7681<http://127.0.0.1:7681/>

Are you sure about that last part?  You seem yo be trying to connect to a completely different address  ----->


>bash-4.1$ ./webserver
>lwsts[4279]: libwebsockets test server - (C) Copyright 2010-2013 Andy
>Green <andy at warmcat.com<mailto:andy at warmcat.com>> - licensed under
>LGPL2.1
>lwsts[4279]: Initial logging level 7
>lwsts[4279]: Initial logging level 7
>lwsts[4279]: Library version: 1.3 5dc62ea
>lwsts[4279]:  Started with daemon pid 0
>lwsts[4279]:  static allocation: 4472 + (16 x 1024 fds) = 20856 bytes
>lwsts[4279]:  canonical_hostname = hkumar-linux
>lwsts[4279]:  Compiled without SSL support
>lwsts[4279]:  per-conn mem: 160 + 1360 headers + protocol rx buf
>lwsts[4279]:  Listening on port 7681
>    GET URI = /
>    Host = 127.0.0.1:7681<http://127.0.0.1:7681/>
>    Connection = keep-alive, Upgrade
>    Protocol = dumb-increment-protocol
>    Upgrade = websocket
>    Origin = http://127.0.0.1:7681<http://127.0.0.1:7681/>
>    Key = UMmyHgvmaU3hAIB2QgSKiQ==
>    Version = 13
>
>
>The test-client thought exits with following error is unable to
>connect.I can ping the server machine from client platform though.
>
>/# ./testclient 10.5.165.61 --port=7681

   <-------

>libwebsockets test client
>(C) Copyright 2010-2013 Andy Green
><andy at warmcat.com<mailto:andy at warmcat.com>> licensed under LGPL2.1
>[1381854505:5044] NOTICE: Initial logging level 7
>[1381854505:5045] NOTICE: Initial logging level 7
>[1381854505:5046] NOTICE: Library version: 1.3 5dc62ea
>[1381854505:5050] NOTICE:  Started with daemon pid 0
>[1381854505:5051] NOTICE:  static allocation: 4436 + (12 x 1024 fds) =
>16724 bytes
>[1381854505:5052] NOTICE:  canonical_hostname = Aruba-controller
>Waiting for connect...
>LWS_CALLBACK_CLIENT_CONNECTION_ERROR
>Exiting
>LWS_CALLBACK_CLIENT_CONNECTION_ERROR
>#
>
>Am I missing something? Please suggest.
>Sorry for being a newbie here.
>
>
>Thanks
>Hemant
>
>
>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Libwebsockets mailing list
>Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
>http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets





More information about the Libwebsockets mailing list