[Libwebsockets] CMake issue

Jon Archer jon at rosslug.org.uk
Fri Sep 19 21:21:17 CST 2014


Rsync doesn't work, it seems to try running the cmake again.

I think it's down to the version of cmake..

Jon


On 2014-09-19 13:58, Andy Green wrote:
> On 19 September 2014 05:52:37 GMT-07:00, Jon Archer 
> <jon at rosslug.org.uk> wrote:
>> For clarity I'm performing this on a CentOS 6 box...
>> 
>> I've noticed that it seems to work OK on a CentOS 7 box however.
> 
> I guess it needs a modern cmake.
> 
> But cmake does its thing and gets out of the way.
> 
> Although it's not pretty you could think about tar up or rsync the
> configured source and build dir from the Centos 7 box to the 6 one.
> 
> Or, see what happens if you get the Centos 7 cmake packsge with
> yumdownloader and try to force it into the Centos 6 box.
> 
> -Andy
> 
>> Jon
>> 
>> On 2014-09-19 13:38, Jon Archer wrote:
>>> Hi All,
>>> 
>>> Not sure if anyone has seen this issue but I seem to be falling at
>> the
>>> first hurdle in building libwebsockets:
>>> 
>>> CMake Error at CMakeLists.txt:798 (export):
>>>   export Unknown arguments.
>>> 
>>> 
>>> Any ideas?
>>> 
>>> Thanks
>>> 
>>> Jon
>>> _______________________________________________
>>> Libwebsockets mailing list
>>> Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
>>> http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
>> _______________________________________________
>> Libwebsockets mailing list
>> Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
>> http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets



More information about the Libwebsockets mailing list