[Libwebsockets] Failure to compile lws + libuv on MAC

Andy Green andy at warmcat.com
Tue Aug 2 03:28:17 CEST 2016


On Mon, 2016-08-01 at 14:33 -0400, josias wrote:
> Hi Andy,
> 
> My test was also on a mac. It seems that the issue is actually
> related to the “ || “. If I replace it with OR instead, it works
> fine.

Thanks a lot for the help... I pushed the same fix on master with the
last update.

Really confusing nothing I ran it on cared, but it does on some macs
(Travis runs okay on a mac with || too).

-Andy

> Regards,
> Josias
> 
> 
> > 
> > On Aug 1, 2016, at 7:53 AM, Andy Green <andy at warmcat.com> wrote:
> > 
> > On Mon, 2016-08-01 at 14:42 +0300, Meir Yanovich wrote:
> > > 
> > > is  v2.0?  stable ? 
> > > do i need to change code if im going to use 2.0?
> > 
> > What you should do is try edit the line as suggested before so we
> > can
> > understand the problem.
> > 
> > That way you might help fix whatever this is rather than just
> > ignore
> > it.
> > 
> > I can't help you with it because I (and Travis, and appveryor...)
> > don't
> > get the problem.
> > 
> > -Andy
> > 
> > > 
> > > Thanks
> > > 
> > > On Mon, Aug 1, 2016 at 2:18 PM, josias <josiasinacio at hotmail.com>
> > > wrote:
> > > > 
> > > > I also got the same error message when checking out master. I
> > > > then
> > > > checked out v2.0 and it worked fine.
> > > > 
> > > > Regards,
> > > > Josias
> > > > _______________________________________________
> > > > Libwebsockets mailing list
> > > > Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
> > > > http://libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
> > > > 
> > > 
> > > _______________________________________________
> > > Libwebsockets mailing list
> > > Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
> > > http://libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
> 



More information about the Libwebsockets mailing list