[Libwebsockets] Valgrind error

Brice Hamon normandviking at gmail.com
Wed Apr 25 18:27:29 CEST 2018


Hi guys,

I am seen this when I valgrind my code.

==2490== Conditional jump or move depends on uninitialised value(s)
==2490==    at 0x5A23AA6: ??? (in /lib64/libcrypto.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D47FEF: d2i_SSL_SESSION (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D2AEA0: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D2D081: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D410BA: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D16EE1: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D1B8CC: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x5D28DF3: ??? (in /lib64/libssl.so.1.0.0)
==2490==    by 0x56F3A59: lws_server_socket_service_ssl (in
/export/home/development/3rdparty/lib/libwebsockets.so.12)
==2490==    by 0x56F7B90: lws_adopt_descriptor_vhost (in
/export/home/development/3rdparty/lib/libwebsockets.so.12)
==2490==    by 0x56F8093: lws_server_socket_service (in
/export/home/development/3rdparty/lib/libwebsockets.so.12)
==2490==    by 0x56E8846: lws_service_fd_tsi (in
/export/home/development/3rdparty/lib/libwebsockets.so.12)
==2490==  Uninitialised value was created by a stack allocation
==2490==    at 0x59979F7: ??? (in /lib64/libcrypto.so.1.0.0)

It is happening in run time, and usually once, for a bunch of time then
nothing.

I don't know if it is a problem but I wanted to report it.

I am on Linux Opensuse
Linux ydotm2 4.1.38-50-default #1 SMP PREEMPT Sun Feb 19 14:35:48 UTC 2017
(6b4d8cb) x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
with libwebsocket v2.4.0.


Thank you,
Brice.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20180425/98d24543/attachment.html>


More information about the Libwebsockets mailing list