[Libwebsockets] R: vhost default: no cert

Stefano Mora stefano.mora at newdep.com
Fri Feb 15 12:54:20 CET 2019


Thanks,
do you mean that I need to recompile the library with DEBUG options?
I can confirm that the current lib doesn't contains any certificate: the program does not use wss or https.
When the error happens the client browser shows a blank page until the user press F5 to reload the page (and the ws connection).

Other question:
Even if I'm using for the most the 'websocket side', I'd like to access time to time to a simple web page.
I left the original configuration:
static const struct lws_http_mount mount = {
	/* .mount_next */		NULL,		/* linked-list "next" */
	/* .mountpoint */		"/",		/* mountpoint URL */
	/* .origin */			"./mount-origin",  /* serve from dir */
	/* .def */			"index.html",	/* default filename */
	/* .protocol */			NULL,
	/* .cgienv */			NULL,
	/* .extra_mimetypes */	NULL,
	/* .interpret */		NULL,
	/* .cgi_timeout */		0,
	/* .cache_max_age */	0,
	/* .auth_mask */		0,
	/* .cache_reusable */		0,
	/* .cache_revalidate */		0,
	/* .cache_intermediaries */	0,
	/* .origin_protocol */		LWSMPRO_FILE,	/* files in a dir */
	/* .mountpoint_len */		1,		/* char count */
	/* .basic_auth_login_file */	NULL,
};
I put the server in a folder; I created in the same folder the mount-origin dir and put on that the index.html file.
If I point the browser on the 'IP:7681' I always receive a page containing a large '404'.
Where is my error ??


-----Messaggio originale-----
Da: Andy Green <andy at warmcat.com> 
Inviato: mercoledì 13 febbraio 2019 16:30
A: Stefano Mora <stefano.mora at newdep.com>; libwebsockets at ml.libwebsockets.org
Oggetto: Re: [Libwebsockets] vhost default: no cert



On 13/02/2019 04:27, Stefano Mora wrote:
> Hi all,
> 
> sometime happens that I found this text on log file (where I redirect 
> all the lwsl_user() outputs) and apparently the server is down:
> 
> vhost default: no cert
> 
> Please, what does it mean?

Lws checks the expiry date on certs on all vhosts daily...

https://libwebsockets.org/git/libwebsockets/tree/lib/tls/tls-network.c#n77-92

... it's just noting there's no cert associated with the vhost 'default'.  Probably that's better as a debug or info log for that case.

-Andy

> ---
> 
> Stefano Mora / SW Engineer
> stefano.mora at newdep.com <mailto:stefano.mora at newdep.com>
> 
> *NEWDEP S.r.l.* - SOFTWARE & ENGINEERING SERVICES
> 
> 
> _______________________________________________
> Libwebsockets mailing list
> Libwebsockets at ml.libwebsockets.org
> https://libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets
> 


More information about the Libwebsockets mailing list