[Libwebsockets] lws_create_context() not binding to all interfaces on windows

Sumit Dubey sumitd2002 at yahoo.com
Thu Feb 27 10:04:55 CET 2020


 Its the latest master - sourced today. Here is the output of the test server:
ubuntu at ip-172-26-12-220:~/webrtc/libwebsockets$ ./build/bin/libwebsockets-test-server[2020/02/27 08:57:30:3770] N: libwebsockets test server - license MIT[2020/02/27 08:57:30:3771] N: (C) Copyright 2010-2018 Andy Green <andy at warmcat.com>Using resource path "/usr/local/share/libwebsockets-test-server"[2020/02/27 08:57:30:3772] W: lws_create_context: LWS_WITHOUT_EXTENSIONS but extensions ptr set
But the server is not accessible with the public_ip:7681 of the ubuntu machine - it times out.
Sumit
    On Thursday, 27 February 2020, 01:48:35 pm GMT+5:30, Andy Green <andy at warmcat.com> wrote:  
 
 

On 2/27/20 8:01 AM, Sumit Dubey wrote:
> Hello,
> 
> Now I have a problem binding to all or a specific interface on linux:
> 
> [2020/02/27 07:56:58:9752] N:  Vhost 'default' using TLS mode
> [2020/02/27 07:56:58:9757] N:  SSL ECDH curve 'prime256v1'
> [2020/02/27 07:56:58:9759] E: ERROR on binding fd 6 to port 80 (-1 13)
> [2020/02/27 07:56:58:9759] E: VH default: iface eth0/null port 80 
> DOESN'T EXIST
> 
> The same code (info.iface=NULL;) works on windows.

This is current master?  It's passing Travis OK (on Ubuntu Linux) and 
NULL iface is the default.

https://travis-ci.org/warmcat/libwebsockets/builds/655689977

What happens with, eg, the test server or example client?

-Andy
  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://libwebsockets.org/pipermail/libwebsockets/attachments/20200227/4ecc4929/attachment.htm>


More information about the Libwebsockets mailing list