[Libwebsockets] 回复: 答复: A question about libwebsockets dns resolve

huangkaicheng huangkaicheng at huawei.com
Wed May 20 05:20:14 CEST 2020


Hi, 
    I know why because I set timeout  "PENDING_TIMEOUT_AWATING_CONNECT_RESPONSE", if I set this time_out like 20 sec. and "schedule wait_time" out will not take effect. If it is confict with  "PENDING_TIMEOUT_AWATING_CONNECT_RESPONSE" in mac?, but in windows and linux will not?


    Huangkaicheng


-----邮件原件-----
发件人: Andy Green [mailto:andy at warmcat.com] 
发送时间: 2020年5月19日 23:09
收件人: huangkaicheng <huangkaicheng at huawei.com>; libwebsockets <libwebsockets at ml.libwebsockets.org>
抄送: Chenyake <chenyake at huawei.com>
主题: Re: 答复: 回复: [Libwebsockets] 答复: A question about libwebsockets dns resolve



On 5/19/20 3:40 PM, huangkaicheng wrote:
> Hi ,
> 
>     In my mac pro , I found that schedule of wait does not take effect 
> and" lws_client_conn_wait_timeout"  does not trigger when it try to 
> connect to “127.0.0.1”. I have add some log for you. See more in 
> attachment. I do not understand why”wait_timeout “is not trigger. And 
> I try it with “onevalid.bogus.warmcat.com”. please help to check why. Thanks.

Dunno... but... I can usually do something about my code if it has problems.  I can't do anything about your code.

I can't reproduce your problem with my code (the minimal example), and I tried it on a real OSX machine as you described.

Do you have the same problem on your machine if you put your code on one side, and try to repeat the exact same test I showed thismorning using my minimal example alone?  In other words, does it need your code to see the problem coming, or the problem exists without your code?

Also if your test was supposed to be idle, because it's waiting for the connect, it seems to be awful busy going around the event loop.  In my test, the logs are completely idle while it waits for the connect timeout.

-Andy


More information about the Libwebsockets mailing list