<div dir="ltr">Thank you very much for the fast response.<div><br><div>Best Regards,</div><div>Nikolay Dimitrov</div></div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Sat, Dec 21, 2013 at 4:27 AM, "Andy Green (林安廸)" <span dir="ltr"><<a href="mailto:andy@warmcat.com" target="_blank">andy@warmcat.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">On 21/12/13 02:48, the mail apparently from Nikolay Dimitrov included:<div class="im"><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Hello,<br>
I'm having two problems with libwebsockets:<br>
1) <a href="http://libwebsockets.org/trac/register" target="_blank">http://libwebsockets.org/trac/<u></u>register</a> doesn't work ("Environment not<br>
found") - that is why I'm using the mailing list instead of the bug tracker<br>
</blockquote>
<br></div>
Thanks... seems OOM killer killing httpd leaves something unhappy... I restarted apache and he's working again.<div class="im"><br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
2) In line 389 in output.c there is a:<br>
goto do_more_inside_frame<br>
and then in line 536 dropmask is used:<br>
dropmask[n] = dropmask[n]<br>
however it is pointing to NULL, because its value is set after the goto<br>
on line 437:<br>
dropmask = &buf[0 - pre];<br>
</blockquote>
<br></div>
Yes, it's nonsense in that code... it even tests for NULL just after dereferencing the thing it is testing.<br>
<br>
I fixed it here<br>
<br>
<a href="http://git.libwebsockets.org/cgi-bin/cgit/libwebsockets/commit/?id=a8268e761905ba5ab65686b378d824c994135266" target="_blank">http://git.libwebsockets.org/<u></u>cgi-bin/cgit/libwebsockets/<u></u>commit/?id=<u></u>a8268e761905ba5ab65686b378d824<u></u>c994135266</a><br>

<br>
I don't think you're running HEAD... but the fix is easy to adapt.<br>
<br>
-Andy<br>
<br>
<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class="im">
I would be very grateful if someone fixes this bug.<br>
<br>
<br>
Best Regards,<br>
Nikolay Dimitrov<br>
<br>
<br></div>
______________________________<u></u>_________________<br>
Libwebsockets mailing list<br>
<a href="mailto:Libwebsockets@ml.libwebsockets.org" target="_blank">Libwebsockets@ml.<u></u>libwebsockets.org</a><br>
<a href="http://ml.libwebsockets.org/mailman/listinfo/libwebsockets" target="_blank">http://ml.libwebsockets.org/<u></u>mailman/listinfo/libwebsockets</a><br>
<br>
</blockquote>
<br>
</blockquote></div><br></div>