<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 15 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:#0563C1;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri",sans-serif;
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=EN-US link="#0563C1" vlink="#954F72"><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>Hello,<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>I’m writing a websocket server which interacts with the browser.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>In the browser I garb audio (Web Audio API), sends it to the server, which is doing some manipulations, and sends it back to the browser.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>In the browser I work with 512 samples each time and 2 channels, which means I send each time around 512 (samples) * 4 (each one is float) * 2 (channels) = 4096 bytes<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Assuming the audio have 44.1Khz sample rate, I need to send (and receive) around  70 times a second.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>I wrote my server based on the test-server echo sample , and it starts working, until at a certain point is suddenly stops. (the browser tries to send more data but the server refuses to accept it).<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Any idea what might be the issue, or how can I debug it?<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Ofer<o:p></o:p></p></div></body></html>