<div dir="ltr"><div><div>Well I'm calling it a delay, but I suspect it's just the expected behavior of the "service loop".  Given http client is not a single synchronous function call.</div></div><div><br></div>The scenario is loading the "site".  Which is around 275 server requests on initial load.  Of which only the second occurring Method: POST '/rest/send' is "refused"/or "pending".  I never see the incoming request in the log.  Chrome doesn't always report the transaction "refused".  Most of the time it says "pending", which in Wireshark - the server doesn't respond.  So the pattern is every other POST '/rest/send', of which calls the http client code.<div><br></div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Tue, Feb 21, 2017 at 3:00 PM, Andy Green <span dir="ltr"><<a href="mailto:andy@warmcat.com" target="_blank">andy@warmcat.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><span class=""><br>
<br>
On February 22, 2017 7:46:12 AM GMT+09:00, Joel Winarske <<a href="mailto:joel.winarske@gmail.com">joel.winarske@gmail.com</a>> wrote:<br>
>lwsws on Windows, so libuv.<br>
<br>
</span>Right.<br>
<span class=""><br>
>Timing wise the refused request happens during<br>
>lws_ssl_client_connect2().<br>
<br>
</span>If we believe it really is a "connection refused" specifically, and not something else that falls into the general category of "my connection was not accepted", it's more interesting to understand the state of the server part at that time.  We are spamming it with connections?  Something else?<br>
<span class=""><br>
>Also how do I get rid of the delay between lws_client_connect_via_info<br>
>and<br>
>lws_ssl_client_connect2()?<br>
<br>
</span>... what delay?<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
-Andy<br>
<br>
<br>
</font></span></blockquote></div><br></div>